Vanliga sökord: Lista över förtroendevalda Blanketter PROFILKLÄDER, BOLLAR OCH MATCHSTÄLL

Lägerchef Norrbyskär

Vill du bidra till att skapa fantastiska sommarminnen för barn och unga samtidigt som du utvecklar både andras och ditt egna ledarskap? Som lägerchef arbetar du aktivt med deltagarna, instruerar och inspirerar dem samt skapar en trygg miljö som gör att de trivs, vågar utmana sig själva och utvecklas. Utöver det ansvarar du över handledning av ditt ledarteam samt planering och utvärdering av lägret, med stöd av Programmis. Ditt lägerteam uppmärksammar, peppar och stöttar enskilda deltagare, samtidigt som ni ser till att lägret har en positiv gruppdynamik där alla mår bra. Passar perfekt för dig som har ett intresse av att jobba med barn och unga, intresserad av grupprocesser, ansvarsfull, trygg, och pedagogisk. Du är också bra på att lyssna och förstå andra människor, skapa ett bra klimat på läger och kan utmana, stötta och utveckla lägerledare och lägeraspiranter.  Dina dagar som lägerchef är långa och händelserika där du spenderar dagarna tillsammans med deltagarna. Tillsammans fyller ni dagarna med lek, bad och aktiviteter samtidigt som ni lär känna varandra där du samtidigt handleder och delegerar uppgifter till ditt lägerteam. Du håller även i handledarsamtal och avstämningar med ditt ledarteam varje dag. I slutet av dagen inser du att du hjälpt både deltagare, ledare och dig själv att utvecklas och växa. 

Handledd av: Programmis

Förkunskaper: Intresse av att jobba med barn och ungdomar. Större erfarenhet av ledarskap. Det är meriterande om du har gått LASPen (KFUM Umeås Ledaraspirantutbildning) eller annan ledarskapsutbildning. Intresse av grupprocesser. 

Utbildning och träffar: HLU (KFUM Umeås Högre ledarutbildning), Upptaktshelgen, samt  Återträffshelgen. TSU-utbildning är önskvärt. 

Ersättning: Kost, logi samt 200 kr/dag

Ålderskrav: Minst 20 år

Denna artikel publicerades 2021-02-20 och uppdaterades senast 2022-01-18 av Thomas Holmberg.

Skriv ut artikeln Lämna feedback på artikeln

Hade du nytta av den här informationen?

Hittar du inte vad du letar efter?

Ställ en fråga Föreslå artikel